Karin Brabers

Rosita is een betrokken, gedreven, professional die hart heeft voor de zaak. Ze is doortastend en daadkrachtig. Ze schroomt niet om daar waar nodig zaken te bespreken met als doel zaken efficiënter in te richten dan wel de ander een betere versie van zichzelf te laten zijn.

Jan-Eric Zandbergen

For more than two years Rosita worked for us. She amazed me with her enormous efficiency. With only a few words she was able to understand situations, work them out and deliver the result. Highly skilled and always friendly, she strived for high quality. I was very pleased working with her and would strongly recommend her!

Carola Meuwissen

Rosita is een ervaren, doortastende vakvrouw die de bestuurder ontzorgt en faciliteert. Organisatie van agenda en meetings. Combineert prettige zakelijkheid met gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en politieke antenne. Gewoon een echte aanwinst voor je organisatie!

Edwin Schellekens

Rosita is zeer ervaren directie- en bestuursassistent met coördinerende kwaliteiten. Rosita heeft voor mij secretariële- en communicatiewerkzaamheden verricht voor het project Hof van Cranendonck. Ik heb Rosita leren kennen als een daadkrachtige vrouw, die een proactieve benadering in haar handelen laat zien. Een echte “meedenker” en prettig in de omgang. Verder vielen haar accuratesse en haar probleemoplossend vermogen mij op. Zij heeft snel door wat van haar verlangd wordt en zorgt ervoor dat de zaken daadwerkelijk geregeld worden.

Piet Sennema

Rosita van Berkom is een zeer gedreven, goedlachse secretaresse die zeer efficiënt en resultaatgericht werkt. Ze verzet met verstand van zaken zeer veel werk in korte tijd

John Kapteijns

Rosita is zeer ervaren directie- en bestuursassistent met coördinerende kwaliteiten. Rosita werkt zeer efficiënt waardoor zij in korte tijd veel werk kan verrichten. Omdat zij ook een goed overzicht heeft over de werkprocessen is haar regelmatig gevraagd om advies te geven over en het implementeren van procesverbeteringen. Rosita zou dan ook goed tot haar recht komen in de rol van (interim)officemanager om bijvoorbeeld de werkprocessen van een secretariaat weer op orde te brengen.
Verder is het prettig om met Rosita samen te werken. Zij heeft snel door wat van haar verlangd wordt en zorgt ervoor dat de zaken daadwerkelijk geregeld worden. Zij onderneemt hierbij initiatief om dat voor elkaar te krijgen en verzorgt hierover een open en duidelijke communicatie.

Lonneke Hendriks – Drentje

Rosita is voor korte tijd ingevlogen om te beoordelen op welke punten er efficiënter gewerkt kan worden op ons bestuurssecretariaat. Dit secretariaat is in een turbulente tijd compleet vernieuwd en de zaken zijn overgedragen zoals ze altijd al gingen. Rosita heeft geluisterd en gekeken hoe er gewerkt wordt en heeft hier vanuit haar expertise tips en tricks voor gegeven. Dit waren soms maar kleine aanpassingen, maar wel nét de aanpassingen die het verschil kunnen maken. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Rosita is kundig, zeker van haar zaak en geeft een positieve draai aan de zaken. Hiermee kan ik ook weer met een frisse blik vooruit. Rosita, dankjewel!